Definitii

Termenii "NetAnunt.ro", "site-ul", "site-ul", "noi", "NETANUNT SRL", "compania" reprezinta firma NETANUNT SRL si serviciile pe care le ofera prin intermediul site-ului NetAnunt.ro.

NETANUNT SRL este inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/14226/2012, CUI 30976673 si are sediul in Bucuresti.

Termenul "Utilizatorul" defineste toate persoanele fizice si/sau juridice care acceseaza site-ul NetAnunt.ro)

Termenii "Regulament", "Acord", "Contract", "Termeni si conditii" desemneaza prezentul contract de utilizare.

Acceptarea contractului de utilizare

Acest contract se aplica site-ului NetAnunt, serviciilor si continutului acestuia.

Site-ul, serviciile si continutul NetAnunt va sunt oferite conditionat de acceptarea fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile din acest document, va rugam sa nu folositi site-ul NetAnunt.ro si serviciile oferite prin intermediul acestuia. Prin utilizarea site-ului, acceptati sa respectati "Termenii si Conditiile" noastre. NETANUNT SRL, numita in continuare "Compania", poate revizui acest document oricand, prin acutalizarea acestei pagini. Va recomandam sa vizitati aceasta pagina periodic pentru a citi "Conditiile generale de utilizare" deoarece acest document va obliga legal. Folosirea in continuare a serviciilor site-ului NetAnunt reprezinta acceptarea modificarilor aduse prezentului contract.

Obligatii la inregistrare

Pentru a folosi serviciile oferite de site-ul NetAnunt.ro, va obligati sa:

a) furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra asa cum este cerut de formularul de inregistrare al site-ului;
b) mentineti si innoiti, atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete. Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, NETANUNT SRL are dreptul sa suspende sau sa desfiinteze contul dumneavoastra si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a site-ului NetAnunt.

Responsabilitatile utilizatorului

Ca utilizator sunteti responsabil de propriile actiuni precum si de consecintele pe care acestea le pot avea, in urma publicarii materialelor pe care le incarcati, puneti la dispozitie in mod public pe contul pus la dispozitie de companie.

Va obligati sa NU:

a) publicati materiale fara a avea dreptul de autor asupra acestora sau acordul acestuia;

b) publicati materiale obscene, defaimatoare, de amenintare sau rauvoitoare fata de un alt utilizator;

c) publicati imagini sau afirmatii explicit sexuale;

d) publicati materiale care contin virusi sau alte programe cu intentia de a distruge orice sistem sau informatie;

e) incarca, posta, difuza sau transmite orice continut pentru care nu aveti dreptul legal de transmitere sau difuzare, sub orice sistem juridic, romanesc sau strain, relatii contractuale sau de incredere (cum sunt informatiile confidentiale, cele aflate sub drept de proprietate, aflate sau dezvaluite ca parte a relatiilor de serviciu sau aflate sub incidenta acordurilor de confidentialitate);

f) incarca, posta, difuza sau transmite in alt mod orice tip de publicitate, materiale promotionale, "junk mail", "spam", scrisori in lant, scheme piramidale, sau orice alta forma de solicitari, cu exceptia portiunilor din serviciu care sunt formate cu acest scop;

g) avea adrese multiple in cadrul site-ului care se aseamana sau care sunt create pe aceeasi tema;

h) promova sau furniza informatii despre modul de derulare a activitatilor ilegale, promova ranirea fizica sau verbala impotriva oricarui grup sau persoana, sau pentru a promova orice act de cruzime fata de animale. Aceasta poate include, dar nu este limitat, a furniza informatii despre modul de a fabrica, achizitiona sau asambla bombe, grenade sau alte tipuri de arme si crearea de site-uri "crush";

i) posta, difuza sau transmite in alt mod date personale (nume, adresa, numere de telefon) sau inregistrarea acestora in rubricile care pot fi vizualizate de catre ceilalti utilizatori (descrieri, pseudonim etc.);

NETANUNT nu garanteaza credibilitatea, acuratetea informatiilor publicate de catre utilizatori sau nu gireaza vreo parere exprimata de catre utilizatori.

NETANUNT actioneaza ca un factor pasiv in distributia online si publicarea informatiilor furnizate de catre utilizatori si nu are obligatia de a verifica in avans materialul publicat de catre utilizatori. Daca i se solicita de catre un utilizator, compania poate investiga si verifica afirmatiile si poate hotari daca informatiile respective trebuie indepartate;

NETANUNT isi poate asuma actiuni sau masuri in privinta utilizatorului sau impotriva informatiilor inregistrate de catre acesta. Prin introducerea materialului in orice segment public sau privat de pe site, ii garantati firmei NETANUNT dreptul continuu, irevocabil (incluzand drepturile morale) si licenta de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, distribui sau de a comunica in public continutul (in intregime sau partial), la scara internationala sau de a-l incorpora in alte lucrari de orice forma, in mass-media sau in tehnologia cunoscuta sau care urmeaza sa se dezvolte in viitor. De asemenea, permiteti oricarei persoane care este abonata sa acceseze, sa vizualizeze, sa stocheze sau sa reproduca asemenea materiale in scopuri personale. Supus celor mentionate inainte, posesorului unui astfel de material publicat pe site isi mentine orice drepturi care ar putea deriva de aici.

Apreciem mesajele clientilor nostri si venim in intampinarea comentariilor dumneavoastra cu privire la serviciile noastre. Va atentionam ca politica noastra nu ne permite sa acceptam sau sa tinem cont intotdeauna de ideile creative, sugestii, inventii sau materiale, altele decat cele solicitate de noi in mod expres.

Informatii pentru utilizatori

In momentul in care va inregistrati pe site, vi se vor cere anumite informatii incluzand o adresa de e-mail valida. Pe langa termenii si conditiile care vor fi reglementate in politica site-ului, dumneavoastra intelegeti si acceptati faptul ca NETANUNT poate divulga unei terte persoane anumite informatii continute in cererea dumneavoastra de inregistrare.

NETANUNT nu va divulga unei terte persoane numele, adresa, adresa de e-mail sau numarul dumneavoastra de telefon fara consimtamantul dumneavoastra, cu exceptia cazurilor prevazute de lege cand comunicarea acestor informatii este necesara.

NETANUNT isi rezerva dreptul de a va oferi serviciile si produsele unui tert, bazandu-se pe datele mentionate in inregistrarea dumneavoastra in orice moment dupa ce aceasta a avut loc; asemenea oferte pot fi facute de catre NETANUNT SRL de catre un tert implicat.

Contul, parola si securitatea datelor

Sunteti raspunzatori de pastrarea confidentialitatii asupra informatiilor si a parolei dumneavoastra. Veti fi raspunzatori de utilizarea inregistrarii dumneavoastra, indiferent daca utilizarea se face cu sau fara voia dumneavoastra. Sunteti de acord sa sesizati NETANUNT in legatura cu orice utilizare neautorizata a parolei si a inregistrarii dumneavoastra. Sunteti de asemenea de acord sa folositi butonul de iesire din contul dvs cand doriti sa parasiti site-ul. Compania nu va fi raspunzatoare pentru nici o paguba morala sau materiala provocata prin nerespectarea acestei prevederi de catre dvs.

NETANUNT SRL, daca considera de cuviinta, va poate bloca parola, utilizarea serviciilor sau folosirea oricaror altor servicii ale sale de care beneficiati, sau sa scoata si sa stearga orice material din cadrul serviciilor, pentru orice motiv. NETANUNT SRL poate de asemenea, oricand doreste si fara a da socoteala, intrerupe furnizarea serviciilor, sau a unei parti a lor, cu sau fara nici o notificare prealabila.

Orice incetare a accesului dumneavoastra la serviciile NetAnunt, conform oricarei reguli din prezentul Regulament, poate fi efectuata fara o avertizare anticipata, si luati la cunostinta si sunteti de acord ca NETANUNT SRL poate dezactiva sau sterge imediat contul dumneavoastra din cadrul site-urilor NetAnunt si toate informatiile in legatura cu acesta si/sau sa interzica orice acces ulterior la serviciile NetAnunt. Mai mult, NETANUNT SRL nu va fi raspunzatoare fata de dumneavoastra sau orice terta parte in orice mod, pentru interzicerea si/sau stergerea contului si a accesului la serviciile puse la dispozitie prin intermediul NetAnunt.ro.

Utilizarea materialelor

NETANUNT SRL va autorizeaza sa vizualizati si sa faceti download la o singura copie a materialelor de pe site-ul NetAnunt (situl web) doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. Continutul acestor site-uri, textele, grafica, fotografiile, software-ul precum si alte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor. Intregul material este proprietatea NETANUNT. Compilatia (adica adunarea si rearanjarea) continutului acestui site web este dreptul exclusiv a NETANUNT, drept protejat de legile in vigoare. Folosirea neautorizata a materialului reprezinta o incalcare a legii dreptului de autor sau a altor legi. Nu aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.
Pe serverele care apartin sau care sunt inchiriate de catre SC NETANUNT SRL accesul oricarui utilizator neautorizat este interzis. In caz de incercare si/sau accesare, fara drept, a acestor servere, fapta constituie infractiune si se pedepseste conform legislatiei romane in vigoare.

Proprietatea materialelor si informatiilor introduse pe site-ul NetAnunt

NETANUNT SRL nu va pretinde un drept de proprietate asupra materialelor pe care le furnizati companiei (inclusiv observatiile si sugestiile) sau pe care le postati, incarcati sau trimiteti oricarui site al NetAnunt.ro. Totusi, transmitand aceste materiale, dvs sunteti de acord sa acordati NETANUNT SRL permisiunea de a utiliza materialele inclusiv sa le: copieze, distribuie, transmita, publice, reproduca, modifice si sa traduca; de a mentiona numele dvs in legatura cu materialul pe care l-ati transmis; si dreptul de a cesiona la randul ei toate aceste drepturi oricarui partener NETANUNT SRL.

Nu se vor pretinde si nici acorda nici un fel de compensatii pentru utilizarea materialului in felul aratat mai sus. Compania nu are obligatia de a posta pe site sau folosi in orice mod materialul furnizat de dvs; compania are de asemenea dreptul sa stearga materialul dvs in orice moment si fara a avea nevoie de un motiv in acest sens.

Legaturi catre alti furnizori de informatii sau servicii

site-ul NetAnunt.ro pot furniza link-uri catre alte site-uri sau alte resurse. Deoarece NETANUNT SRL nu are nici un control asupra acestor site-uri sau resurse, luati cunostinta si sunteti de acord ca firma NETANUNT SRL nu este responsabila de disponibilitatea acestora si nu garanteaza si nu este responsabila pentru nici un continut, publicitate, produse sau alte materiale de pe sau disponibile pe aceste site-uri sau resurse.

Mai mult, recunoasteti si sunteti de acord ca NETANUNT SRL nu va fi responsabila sau pasibila de a plati despagubiri, direct sau indirect pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile furnizate de un asemenea continut, bunuri sau servicii disponibile pe sau prin intermediul unor astfel de site-uri sau resurse.

Responsabilitatile NETANUNT

Deoarece identificarea utilizatorilor pe Internet este dificila, NetAnunt.ro nu confirma faptul ca fiecare utilizator este ceea ce se pretinde. Deoarece nu suntem si nu putem fi implicati in relatiile user-to-user sau nu putem controla comportamentul utilizatorilor NetAnunt.ro, in eventualitatea unei dispute cu unul sau mai multi utilizatori, NETANUNT (prin agentii, administratorii si angajatii sai) este absolvita de orice raspundere sau despagubire (directa sau indirecta) de orice fel si de orice natura, cunoscuta sau necunoscuta, suspectata sau nu, dezvaluita sau nu, ivita in vreun mod care are legatura cu disputele.

NETANUNT nu are obligatia legala de a controla informatiile oferite de alti utilizatori, disponibile pe site. Informatiile altor persoane pot fi neplacute, vatamatoare sau inexacte.

Materialul poate contine inexactitati sau greseli de scriere. NETANUNT nu isi asuma veridicitatea si exactitatea materialului de pe site. Dumneavoastra sunteti de acord cu faptul ca sunteti singurul responsabil pentru forma , continutul sau exactitatea oricarui material continut sau plasat de dumneavoastra pe site.

Limitarea responsabilitatii

Afirmati in mod expres ca ati luat cunostinta si sunteti de acord ca NETANUNT SRL nu va fi raspunzatoare pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la: nerealizare de profit, posibilitatii de folosire, date sau alte pagube (chiar daca NETANUNT SRL a fost inainte informata de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:

a) utilizarea sau imposibilitatea utilizarii serviciilor site-urilor NetAnunt.ro;

b) acces neautorizat la sau deteriorarea transmisiilor sau datelor dumneavoastra;

c) declaratii sau actiuni a oricarei terte parti asupra serviciilor site-urilor NetAnunt.ro;

d) orice alta problema legata de serviciile site-ului.

Declarati in mod expres ca intelegeti si ca sunteti de acord cu urmatoarele afirmatii:

a) utilizarea serviciilor site-urilor NetAnunt.ro se face pe propria raspundere. Serviciile sunt furnizate pe principiul "asa cum sunt" sau "asa cum sunt disponibile".

b) NETANUNT SRL nu ofera nici o garantie ca:

b.1) serviciile vor implini toate cerintele dumneavoastra;

b.2) serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori;

b.3) rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea site-urilor NetAnunt.ro si a serviciilor puse la dispozitie vor fi corecte sau de incredere;

b.4) orice eroare de program va fi corectata;

c) Orice material descarcat sau obtinut in alt fel prin utilizarea serviciilor puse la dispozitie de NETANUNT SRL se afla astfel la discretia si poate fi folosit doar pe riscul propriu si veti singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care accesati site-ul sau alte pierderi de date ce pot rezulta din descarcarea acestui tip de continut.

Generalitati

Daca vreo prevedere din acest capitol "Termeni si conditii" este considerata invalida de catre forurile legale competente, invaliditatea unei asemenea prevederi nu va afecta valabilitatea celorlalte prevederi din acest contract, acestea ramanand in vigoare. Acesti "Termeni si conditii" constituie in intregime un acord incheiat intre dumneavoastra si NETANUNT in privinta utilizarii site-urilor NetAnunt.ro.

Aceste conditii pot fi modificate de noi la anumite intervale, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor. Puteti citi cea mai recenta versiune a acestor conditii oricand, accesand aceasta pagina.

Prezentul acord constituie unica conventie dintre dumneavoastra si NETANUNT SRL si reglementeaza folosirea de catre dumneavoastra a serviciilor site-urilor NetAnunt.ro, impunandu-se in fata oricarui acord precedent dintre dumneavoastra si NETANUNT SRL sau site-ul sale (inclusiv dar nu limitat la o versiune precedenta a Regulamentului). Puteti de asemenea fi supusi unei alte versiuni a Regulamentului care se poate aplica atunci cand folositi alte servicii NETANUNT SRL sau ale partenerilor sai, continut al oricarei terte parti, sau software a oricarui tert. Regulamentul si relatiile dintre utilizatori si NETANUNT SRL vor fi guvernate de legile aplicabile in Romania.

Informare pe email

Prin acceptarea conditiilor de utilizare a site-ului sunteti de acord sa primiti pe email mesaje referitoare la noile servicii lansate de reteaua NetAnunt.


NETANUNT nu este raspunzatoare pentru continutul datelor introduse de utilizatori pe site.


Website cu anunturi gratuite

B-dul 1 DECEMBRIE 1918, Nr. 20, Bucure┼čti
J40/14226/2012,
CUI 30976673